Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionix in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2010 | 6942 vizualizari
Teo 1
pt.ca toate sa iasa de aceeasi grosime eu le dau prin masina de tocat care, are o forma rotunda si ies asa ca niste creioane.
ionix 1
aaaaaahhh, nu m-am gandit sa folosesc masina de tocat... mi-am adus aminte ca si a mea are vreo 2 sau 3 forme n-am stiut pt ce sunt dar acum stiu mersic de idee Teo...
liana_geicu 1
Hmm, ce imi plac saratelele si nu am mai mancat de mult, arata bine!
eu nu mai am, s-au mancat foarte repede... mersic Liana
cand intindeam foia ieseau si mai groase si mai subtiri ,dar prin forma toate sunt egale ,apar ca niste ''creionase''
nadina73 1
super 5f si aici gata ma duc din curtea ta
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 16:47
la 13:44
la 13:40
la 10:51
ieri la 14:49
de laura_n 7
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 2
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
trifadalia 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Adi75 1
popa_georgeta_elisabeta 1
Merisor 9
1100 puncte
Caty 2
1096 puncte
Rocsi 9
511 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
RODIMUR 8
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel, mega delicios!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!