Saratele/Saleuri

de lacrimioara in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 25031 vizualizari

COMENTARII (15)

kamy 1

28.10.2010, 13:58

primaaabun ...bun...berea o am 5f

Corinuta 1

28.10.2010, 14:00

merg si fara bere

Rocsi 1

28.10.2010, 14:05

vreauuuu multeeeee

La Ancuta 1

28.10.2010, 14:12

ce bune

lacrimioara 1

28.10.2010, 14:28

multumesc fetelor ai dreptate corina merg si fara bere inca cum

eclerash 1

28.10.2010, 14:31

off,ce-as vrea si eu sa fac...dar de unde sa iau untura?

kamy 1

28.10.2010, 14:42

eclerash....untura o iei de la real,metro,etc..de unde cumperi carnea proaspata

divainbucatarie 1

28.10.2010, 21:09

sunt un mare fan al saratelelor! arata f bine

Bucataras Medi 1

28.10.2010, 21:31

frumoase mai sunt................

nadina73 1

28.10.2010, 23:13

deci berea o dam noi si tu saratelelebune tare

ela 1

28.10.2010, 23:15

fara bere,vreau doar saratele

ony 1

29.10.2010, 09:33

5 furci si la favorite,fimiu dak i-as da ,numa asa ceva ar rontai toata ziua

raluca85 1

15.10.2011, 14:41

Arata delicios!

georgy27 1

08.01.2013, 21:42

Se poate inlocui untura cu unt?

lacrimioara 1

11.01.2013, 16:47

da se poate inlocui untura cu unt dar parerea mea ca sant mai delicioase cu untura acum fiecare daca nu e untura e bun si untu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza aperitiv