Sarmale cu ciuperci

de Tabita _ in Mancaruri de post, 8 Iun 2013 | 43698 vizualizari

COMENTARII (49)

Rocsi 1

09.06.2013, 12:31

Sarmalutele astea sunt preferatele mele, doar ca eu folosesc ciuperci conservate

Tabita _ 1

09.06.2013, 12:39

Si mie imi plac mult. Cred ca cele cu ciuperci conservate se fierb si mai repede.

diaconta 1

09.06.2013, 13:45

Delicioase

Tabita _ 1

09.06.2013, 20:44

Multumesc Dia

simona72 1

09.06.2013, 21:11

Tabita _ 1

09.06.2013, 22:08

Simona

Sim0na 1

10.06.2013, 14:29

preferatele mele!

Bya Ralu 1

10.06.2013, 14:37

super

Alina26 1

10.06.2013, 15:31

vai,cat imi plac!!!! as manca oricand si nu m-as mai satura!!!

Tabita _ 1

10.06.2013, 17:44

Simona ma bucur ca-ti plac.

Tabita _ 1

10.06.2013, 17:44

Multumesc Bya.

Tabita _ 1

10.06.2013, 17:46

Te cred Alina,sunt si mai usoare decat cele cu carne.

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 14:04

Tabita _ 1

24.10.2013, 15:33

Krysty

veronica1979 1

14.11.2013, 12:10

Buna! Stie cineva cum se fac sarmalele cu miez de nuca? Facea bunica mea si erau tare bune...

GJ203702390 1

18.11.2013, 17:33

babi5 1

18.11.2013, 17:45

Tabita _ 1

18.11.2013, 18:44

GJ203702390 multumesc

Tabita _ 1

18.11.2013, 18:52

Mala multumesc

simonacallas 1

25.03.2014, 08:39

Cat sunt de frumoase

Tabita _ 1

25.03.2014, 09:17

Multumesc Simona

babi5 1

03.08.2014, 18:40

Xandrinne 1

06.09.2015, 09:34

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Sarmale cu orez si ciuperci