Sarmale de post

de _Alina_ in Mancaruri de post, 19 Apr 2013 | 8504 vizualizari

COMENTARII (23)

ionela2682 1

19.04.2013, 08:50

Imi laca mult in varianat de post@!

ianculubita 1

19.04.2013, 08:50

minunate sarmalute!!

_Alina_ 1

19.04.2013, 08:52

Ionela si eu le prefer in variatna de post, sunt mai usor de digerat.

_Alina_ 1

19.04.2013, 08:52

Multumesc Lubita!

Panacris 1

19.04.2013, 08:59

_Alina_ 1

19.04.2013, 09:00

Bunica 1

19.04.2013, 09:05

Vin si eu la o portie!

diaconta 1

19.04.2013, 09:09

Excelent arata ,de gust nu ma indoiesc

Geanina87 1

19.04.2013, 09:15

Arata asa de bine

CookieMonster 1

19.04.2013, 09:15

ce fain arata!

MotanLaOale 1

19.04.2013, 09:27

simona72 1

19.04.2013, 09:49

F buneeee!!!!!

kukibella 1

19.04.2013, 10:08

wowwww

portiadelumina 1

19.04.2013, 10:28

Minunate, îmi plac tare mult!

_Alina_ 1

19.04.2013, 10:39

Va multumesc!

_Alina_ 1

19.04.2013, 10:40

Padre, ma gandeam ca tocmai dumneata lipseai de la masa.

laura_n 1

19.04.2013, 12:00

bune mai sunt

Rocsi 1

19.04.2013, 20:33

Imi plac foarte mult!

RuxyRux 1

19.04.2013, 23:20

Normal cele mai bune sunt de la mama...arata delicios!

Tabita _ 1

03.05.2013, 23:29

Aurelia 07_07 1

16.07.2013, 07:23

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 14:11

arata grozav

mihaelar63 1

13.03.2014, 12:10

Bun de retinut pontul cu grisul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu varza acra