Sarmale in foi de varza alba umplute cu carne de pui si dovleac placintar

de Andra_Constantinescu in Pui, 21 Sep 2018 | 4050 vizualizari

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

22.09.2018, 00:13

As gusta cateva

MotanLaOale 1

22.09.2018, 00:44

Adi 1

22.09.2018, 08:31

Foarte bune!

vasimur 1

22.09.2018, 08:39

dantes 1

22.09.2018, 10:11

Bune!

Constelatialeu 1

22.09.2018, 15:54

Ce combinatii inedite....

Ancutsa 1

22.09.2018, 16:13

O combinatie interesanta!

Rahela Velicu 1

22.09.2018, 19:40

Gustoase!

Rocsi 1

22.09.2018, 19:55

Nu am mai mancat cu dovleac niciodata si nu cred ca se simte asa tare la gust. Asa ca as dori cateva sarmalute fierbinti!

simona72 1

22.09.2018, 20:05

Foarte bună combinația cu dovleac, dar prefer cu carne de porc sau vițel!

mirela0911 1

23.09.2018, 16:01

Cred ca au iesit tare gustoase cu dovleac!

Panacris 1

24.09.2018, 09:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu crupe-reteta de post