Sarmalute de post cu soia

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 18166 vizualizari

COMENTARII (9)

Bucataras 1

06.12.2009, 15:45

corect.

ionix 1

06.12.2009, 16:12

mai, chestia asta cu eliminatul carnii de porc e cu dus si-ntors... mama mea este bolnava de cancer iar doctorul a spus sa manance carne de porc dar slaba si ca uneori carnea de vita poate fi mult mai grasa decat cea de porc... si asta a spus-o unul dintre cei mai buni doctori din Romanica... asa ca nah, fiecare cum vrea si cum stie mai bine dar cand e post merg si sarmalutele astea

Michelle 1

06.12.2009, 16:23

MIUTA 1

21.03.2011, 01:00

divainbucatarie 1

21.03.2011, 09:49

Lau 1

21.03.2011, 10:14

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:47

Ligia Bxl 1

06.08.2013, 00:24

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu soia