Savarine cu pesmet...

de Miha in Dulciuri, 13 Mai 2009 | 12200 vizualizari

COMENTARII (22)

luminita20_2006 1

13.05.2009, 15:29

ce simplu e....trebuie sa incerc si euarata f bine

Miha 1

13.05.2009, 15:41

Da,asa este,trebuie sa le incerci!

ala_oancea 1

13.05.2009, 16:22

Am o lista lunga, lunga de preparate pe care nu le-am facut niciodata si as vrea sa le incerc. Savarinele sunt pe lista. Ale tale arata foarte bine asa ca am sa incerc reteta asta ... cand le-o veni randul

Flori 1

13.05.2009, 16:39

Ma, un emoticon disperat, care transipra si ramane fara aer, care-si desface nodul de la cravata tremurand, care da repede pe gat un pahar cu apa, toate astea numai ca simte ca lesina de pofta, gasesc???

Flori 1

13.05.2009, 16:42

Uite, de "transiprata" ce sunt, nici nu mai vad tastatura bine si scriu prostii! Ia sa vezi ce misto face pe seara Bucataras de mine, ca iar am postat comentariu dupa comentariu, dupa comentariu...

Miha 1

13.05.2009, 16:56

Flori,numa citind de pofta ta...m-au apucat si pe mine transpiratiile.

Miha 1

13.05.2009, 16:56

Ala,ai sa te minunezi de cat pot fi de bune...

yammy 1

15.05.2009, 20:56

si deastea tre' sa fac...arata bineee de tot

Miha 1

15.05.2009, 21:58

Yammy,la cat esti de harnicuta,astea vor fi floare la ureche pentru tine.

ala_oancea 1

16.05.2009, 20:04

Am facut savarinele Bine zici tu, mai bune ca la cofetarie Am avut ceva probleme cu ele ca s-au lipit de marginile de la forma de briose. Au iesit cam micute, dar gustul este excelent. In sirop am pus si o fiola de esenta de rom. Am facut doar 6, ca aveam doar 12 forme de briose. Restul de aluat l-am copt in forma de tarta si am facut un tortulet cu budinca de capsuni si frisca si l-am ornat cu capsuni. Am sa-l postez sa vedeti ce fain a iesit

Bucataras 1

16.05.2009, 20:18

Bucataras 1

16.05.2009, 20:19

Cind eram eu mai mic si era moda sa mergi la cofetarie la o prajitura, savarinele si indienele erau la putere, chiar daca si amandinele erau celebre

Miha 1

16.05.2009, 21:57

Ala,abia astept sa vad minunatia de tort!

Ma bucur tare mult ca ti-au placut savarinele.

Flori 1

17.05.2009, 15:03

Eu de ce n-am formeeeee?? Nici de savarine, nici de brioshe....

Miha 1

17.05.2009, 22:55

Flori,cand e ziua ta?

Flori 1

21.05.2009, 22:29

Aoleu, ca tarziu mai raspund!!! Am calc. virusat si nu mai reusesc sa intru pe net, of, of, mai, mai! Ziua mea e tooooooocmai in noiembrie...eheeee, mor dupa savarine pana atunci!

Miha 1

21.05.2009, 22:45

Te risti sa vii pan' la Iasi?

Oana 1

21.05.2009, 23:30

Flori, nici de tarte n-ai forme? vezi ca au la Carrefour! Trebuie sa fac si eu savarine, ca mi se lipesc ochii de calculator

Flori 1

25.05.2009, 11:30

N-am inca, ma Oana, ca inainte de Bucataras nu eram o prea buna bucatareasa... Dar o sa caut in Carrefour.

Miha, la Iasi m-as risca sa vin oricand, ca mi-e dor de "cele meleaguri", dar mi-e frica sa nu fie cuie in asfalt...

Miha 1

04.12.2009, 16:47

Nu, Crina, nu trebuie praf de copt.

elena1988 1

04.03.2011, 18:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de fructe de sezon (primavara)