Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de xana in Fructe de mare, 14 Aug 2013 | 3578 vizualizari
Bunica 1
Pe placul meu!
Bya Ralu 1
ce-mi plac astea nu sunt vongole?asa se numesc in italiana...in romana nu stiu
MotanLaOale 1
Panacris 1
xana 1
Da, in italiana, scoici e vongole, daca nu ma insel, eu am tradus din portugheza(ca sa fiu mai sigura)cu google si mi-a dat `scoici` Sunt vietnameze, cred ca la noi se gasesc din astea.
simona72 1
Corinuta 1
Interesant, nu am papat!
Sunt foarte bune si rapide, eu le fac de multe ori. Am uitat sa mentionez in reteta ca cele care nu se deschid la fiert, le aruncam
asa e se arunca ca nu sunt bune,poti sa modifici
roxana_simona 1
bune
Rocsi 1
anysymao 1
da asa este mîncărurile potugheze sunt foarte gustoase si sănătoase
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 22:00
de Bucataras 6
la 11:19
ieri la 14:48
ieri la 10:38
de Stella29 1
pe 16.05 la 23:00
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
madi_marin
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!