Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste

de Cristi Roman in Fructe de mare, 16 Feb 2012 | 10135 vizualizari

COMENTARII (35)

diaconta 1

16.02.2012, 15:29

mai mai Cristi,cand imi gatesti si mie ceva bun?

Bunica 1

16.02.2012, 15:40

Cand sa-ti gatesca? Cand te vei duce la el

diaconta 1

16.02.2012, 15:46

Buni,ma duc daca-mi gateste eu tot caut motive sa-mi fac drum

Miha 1

16.02.2012, 15:48

Ai di grija Dia ca-s drumurile inzapezite... )

gaby_gabytza 1

16.02.2012, 16:18

minunata reteta

Cristi Roman 1

16.02.2012, 16:22

Multumesc, Gabi .

Lau 1

16.02.2012, 16:43

fain arata si sigur este delicios

diaconta 1

16.02.2012, 16:46

Miha,sa reusesc s-ajung,c-apoi daca ma inzapezesc nu-i mare bai

Cristi Roman 1

16.02.2012, 16:50

Multumesc, Sufletisto .

alldaycooking 1

16.02.2012, 16:52

absolut perfect!

Cristi Roman 1

16.02.2012, 16:53

Absolut perfect iti multumesc atunci .

RuxyRux 1

16.02.2012, 17:08

Preparatul tau arata senzational Cristi! Imi place felul in care gatesti...ai inspiratie din belsug, esti un bucatar jos palaria! Felicitari!

Cristi Roman 1

16.02.2012, 17:11

....ma lasi fara cuvinte, Ruxy...iti multumesc mult de tot .

RuxyRux 1

16.02.2012, 17:21

Din tot sufletul...esti printre bucatarii pe favoriti!

RuxyRux 1

16.02.2012, 17:24

Si am sa iti mai spun ca desi scoici nu am gustat niciodata... mi e par cam alunecoase...sa zic asa...bunatatea asta ma imbie tare de tot...am spus ca nu voi gusta vreodata creveti si am facut-o...chiar imi plac...cu scoicile inca am rezerve poate candva le voi depasi...Iti doresc muuult succes in tot ceea ce ti-ai propus sa realizezi!

Mutulica 1

16.02.2012, 17:34

Eu am mancat de multe ori , o data , erau cam prost facute , dar la un restaurant de fite din Constanta , eu , pentru ca facusem invitatia pe banii mei unor prieteni , am tacut , ceea ce rareori se intampla pe banii mei , am mancat tot si mi- a fost rau .

Cristi Roman 1

16.02.2012, 17:39

ruxy - au un gust bland de tot, nu are ce sa nu-ti placa la gust, nu sunt acre, nu sunt amare, nu sunt sarate, nu au gust de apa marina, etc. sunt comune chiar spre fade, trebuie doar sa stii cum sa le gatesti, sa nu le faci prea mult ca se cauciucheaza (exista cuvantul asta?).
costel - .

RuxyRux 1

16.02.2012, 17:43

Pai da...depinde si cum si de cine sunt gatite...daca vreodata ma voi incumeta..Cristi...am sa probez reteta ta!

diaconta 1

16.02.2012, 17:45

" nu are ce sa nu-ti placa la gust, nu sunt acre, nu sunt amare, nu sunt sarate, nu au gust de apa marina, etc. sunt comune chiar spre fade"
deci n-au nici un gust m-ai convins si pe mine

MotanLaOale 1

16.02.2012, 18:47

sunt bune si prepatate de tine sunt excelente

iry-gabriela 1

16.02.2012, 19:18

trebuie sa fie bun

Sim0na 1

16.02.2012, 21:03

Ai avut ceva de munca, dar tare bine arata! Imi place peste, fructele de mare si ciupercile, deci... sper sa am si timpul necesar sa ma apuc de al prepara! Pupici

mirela0911 1

16.02.2012, 21:07

Foarte bine arata!

Cristi Roman 1

17.02.2012, 03:57

Tare bine imi fac cuvintele voastre, va multumesc mult. Data viitoare vin insa cu o reteta mai "normala", promit .

Denissa 1

17.02.2012, 08:38

daca al meu sot vede reteta nu mai scap pana nu o fac. El si baietii mei sunt mari fani fructe de mare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de scoici cu legume