Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Catalina L in Somon, 10 Feb 2017 | 6699 vizualizari
MotanLaOale 1
RuxyRux 1
Cred ca e grozav....eu il mananc numai daca e afumat bine...sau daca e fiert si afumat!
....si musai cu ceapa rosie )))
dantes 1
Interesant!
Ksenya 1
Da ,Crstina asa il fac si eu,numai ca eu am prezentat varianta clasica "somon Viking",nu numai somonul se poate marina astfel ci si orice peste gras. Macrou,hering ,stavrid sau scrumbie ...pastrav. Este foarte bun. Buna reteta!
simona72 1
super!
mihaelar63 1
Eu as gusta
miki_a 1
Buuuuun!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 22:00
de Bucataras 6
ieri la 11:19
pe 17.05 la 14:48
pe 17.05 la 10:38
de Stella29 1
pe 16.05 la 23:00
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
MotanLaOale
madi_marin
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!