Somon picant cu sos roz de mustar Dijon si gnocchi cu broccoli

de madi_marin in Peste, 10 Ian 2017 | 2717 vizualizari

COMENTARII (17)

Andra_Constantinescu 1

10.01.2017, 20:20

Bun bun!

Lau 1

10.01.2017, 20:27

ce frumos arata

Rocsi 1

10.01.2017, 20:40

Rahela Velicu 1

10.01.2017, 20:49

minunat!

Bucataras Diana 1

10.01.2017, 20:53

ce bunatate ai facut

CameliaR 1

10.01.2017, 21:09

Bun!

miki_a 1

10.01.2017, 21:15

Bun!

MotanLaOale 1

10.01.2017, 21:21

fara brocoli

Panacris 1

10.01.2017, 21:51

RuxyRux 1

10.01.2017, 23:15

Minunat!

Nadyne 1

10.01.2017, 23:50

mihaelar63 1

10.01.2017, 23:53

Buuun !!!!

mirela0911 1

11.01.2017, 09:43

Ooo, cât de bine arată!

dantes 1

11.01.2017, 13:10

Bun!

madi_marin 1

11.01.2017, 18:04

ma bucur mult ca va place! somonul este unul din pestii mei preferati

diaconta 1

11.01.2017, 20:46

ce sa zic eu aici :S

kytz 1

12.01.2017, 07:13

Îmi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu sos de rosii