Sos rosu usturoiat

de costi7hector in Sosuri, 28 Mar 2021 | 3003 vizualizari

 

Este un sos recomandat preparatelor la grătar.

 

INGREDIENTE

  • Ardei gras 2 buc.
  • Roșii 2 buc.
  • Leurdă 2 leg.
  • Sare si piper dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos rosu usturoiat:

Se coc legumele, eu am ales sa le coc pe grătar dar le puteti coace fie la cuptor, fie pe aragaz in functie de posibilitatea fiecaruia.

După ce s.au copt uniform, le punem într-un vas cu capac cu putina sare pentru aproximativ 5 minute. Le scoatem si le cojim, le curățăm si le punem intr.un vas in care se pot blendui, spălăm leurda si o adăugăm și pe ea, punem sare și piper după gust. Blendam si este gata de servit.

Pofta buna, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos rosu usturoiat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos minunat - pentru marinat carne dupa model ardelenesc