Spanac cu pui si ou

de Oana in Pui, 19 Noi 2009 | 38751 vizualizari

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

20.11.2009, 11:16

nu am mai mancat asa cevapot sa vin si eu la o prtie?

rivka 1

20.11.2009, 11:32

ce bun e ...

Oana 1

20.11.2009, 12:05

E foarte bun, incercati! mama mea facea spanacul ca pe o mancarica, cu sos de rosii, tare buun, iar nasa mea m-a invatat sa-l fac si asa, este excelent!

ANCA 1

20.11.2009, 16:38

la fel il fac si eu, dar nu-l mai las in oala la oparit , se inmoaie si-l scot repede, sa nu 'plece' vitaminele, ca mai sta si pe foc nitel

Oana 1

20.11.2009, 16:55

Da, Anca, cred ca am zis mult 5 minute...la fel, il bag si cand se inmoaie frunzele il scos din apa

Tuxedo 1

13.01.2014, 01:39

cred ca mai bine se fac ouale poshate, adica ochiuri fierte in apa , dietetic !

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu spanac