Suberec

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 17265 vizualizari

COMENTARII (19)

Miha 1

03.11.2010, 17:24

Laly 1

03.11.2010, 17:48

Bun,de cand zic ca fac si eu...dar pap de la tine pana atunci

dentistutza 1

03.11.2010, 17:53

de mult pandesc reteta asta!!! o sa o fac cu siguranta dar pana atunci gust de la tine si multzumesc pentru tratatie!!! ce bune sunt...

lia maria 1

03.11.2010, 18:40

o da sunt delicioase si mie imi plac tare mult

ANCA 1

03.11.2010, 18:53

ceee buuuuun!!!!!

La Ancuta 1

03.11.2010, 22:19

ce bine arata

mihaelar63 1

04.11.2010, 01:37

nici eu nu ma dau la o parte daca primesc o bucata

vanilla 1

04.11.2010, 13:25

E CUMVA RETETA SLOVACEASCA???

ionela2682 1

04.11.2010, 13:30

Turceasca 100% asta stiu eu!

Adinacarla 1

04.11.2010, 15:34

trebuie testata

nadina73 1

04.11.2010, 17:16

super la favo si las

ionela2682 1

04.11.2010, 17:20

Adinacarla...da...trebuie

ionela2682 1

04.11.2010, 17:20

nadina73 multumesc!

mamaieelena 1

04.11.2010, 17:45

excelenta draga mea felicitari si de asta data

dentistutza 1

04.11.2010, 19:36

le-am facut! ne-au placut! nu mai sunt!

auroravoicu 1

04.11.2010, 19:47

Grozav,felicitari!

retetepersane 1

04.11.2010, 21:01

Felicitari, arata delicios!!

onuta 1

04.11.2010, 22:48

pansy1 1

04.11.2010, 22:59

eu am invatat sa fac aceasta placinta de la gazda mea tataroica de la mare.reteta originala e fara praf de copt si fara ulei.ea punea totusi o lumatate de cub de drojdie la 1 kg de faina,sare si apa calduta.cat despre umplutura,reteta fiind de provenienta musulmana se umple cu carne de pui,vaca sau oaie condimentata neaparat si cu menta,sau telemea de oaie.iar uleiul trebuie sa fie foarte incins. ca ele sa se umfle.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Şuberec (Çiğ Börek)