Supa crema cu tarhon

de radu_popovici in Supe, 17 Apr 2011 | 6495 vizualizari

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

17.04.2011, 23:52

Exceptionala prezentare, exceptionala reteta...si exceptional bucatar!!!!

RuxyRux 1

17.04.2011, 23:54

Si inca ceva....iubeeeeeeeesc tarhonul!!!!

RuxyRux 1

18.04.2011, 00:01

Vreau si eu o lingura sa gust desigur

Ina 1

18.04.2011, 10:07

Imi place

Lau 1

18.04.2011, 10:11

bunnnnnn

Mihaela11_jo 1

18.04.2011, 14:03

Ador aroma data de tarhon mancarurilor!
O reteta foarte fina de la un "bucataras junior"
Felicitari pentru emisiune; am pierdut editia de vineri( curs de continuarea educatiei medicale ) si ma bucur ca ai adus retetele la bucataras.

Cris2711 1

18.04.2011, 14:08

lia maria 1

18.04.2011, 17:09

imi place tare mult aroma care o da tarhonul

Sylvia 1

18.04.2011, 20:57

Excelenta reteta si eu ador tarhonul. Ce nu gasesc in Franta este leustean si trebuie sa fac mereu provizii din Romania . O sa testez si eu reteta ca suna tare bine ca toate retetele tale

radu_popovici 1

22.04.2011, 07:43

Va multumesc pentru aprecieri. SI pentru mine tarhonul este o mare delicatesa si una dintre aromele preferate.

adry88 1

06.05.2011, 11:31

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de morcovi si praz