Tagliatelle cu ciuperci si sos de smantana si cascaval

de RODIMUR in Paste, 18 Feb 2019 | 5742 vizualizari

COMENTARII (18)

Rahela Velicu 1

18.02.2019, 17:19

Ce bine arata!

RODIMUR 1

18.02.2019, 17:20

Mulțumesc frumos, Mimi! Și ce gustoase au fost cu sosul acesta...!

vasimur 1

18.02.2019, 17:51

Bunica 1

18.02.2019, 18:06

"Mai fara" calorii, asa

RODIMUR 1

18.02.2019, 18:13

Da, Buni... Mulțumesc pentru atenție!

Rocsi 1

18.02.2019, 20:16

Sunt bune, bune, bune!

miki_a 1

18.02.2019, 20:37

Un meniu consistent!

RODIMUR 1

18.02.2019, 21:10

Da, Rocsi, sunt tare bune... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

RODIMUR 1

18.02.2019, 21:11

Mulțumesc frumos, Miki! Așa mi s-a părut și mie, consistent și gustos tare...!

Gherca Daniela 1

18.02.2019, 21:21

Bune, bune!

PopaAngela 1

19.02.2019, 20:01

Adauga comentariu...

RODIMUR 1

19.02.2019, 20:44

Așa este, Daniela! Au fost foarte bune...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

RODIMUR 1

19.02.2019, 20:45

Mulțumesc frumos, Angela!

-Licurici- 1

20.02.2019, 08:53

Foarte, foarte bune!

RODIMUR 1

20.02.2019, 09:04

Daaaa, Laura... Și nouă ne-au plăcut tare mult....Mulțumesc frumos!

mirela0911 1

22.02.2019, 20:47

Ce bune sunt!

RODIMUR 1

22.02.2019, 21:11

Așa-i, MIrela... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

dantes 1

24.02.2019, 08:40

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de branzeturi