Taietei chinezesti cu legume si somon

de Sylvia in Paste, 4 Aug 2010 | 11453 vizualizari

COMENTARII (11)

nadina73 1

04.08.2010, 12:30

primaportie dubla va rog5 f

lia maria 1

04.08.2010, 13:09

si eu vreau o portie mareeeeeeeee

Sylvia 1

04.08.2010, 13:10

Va servesc sunt foarte buni si reci.

Adinacarla 1

04.08.2010, 13:31

trebuie sa incerc si eu retetele tale cu taitei chinezeste....arata super

jolygina 1

04.08.2010, 13:34

interesant

Laly 1

04.08.2010, 13:38

Nadina mai lasa-ne si noua

vero_closca 1

04.08.2010, 14:56

delicios vreau si eu o portie las 5 furcu!

Bucataras Medi 1

04.08.2010, 17:55

am vazut poza si am zis .....este a Sylviei..........si nu m-am inselat..............delicios,delicios..............5 furcu..............

mena29 1

04.08.2010, 20:03

Si eu,si eusunt topita dupa somon(dupa peste in general,gatit in orice fel) dar somonul e

Teo 1

04.08.2010, 23:32

Are culoare, nu gluma !dar f'frunza e '' modelata''

Corinuta 1

05.08.2010, 00:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de taitei cu branza sarata