Tartă cu lamâie şi bezea

de diaconta in Dulciuri, 18 Noi 2012 | 4243 vizualizari

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

20.11.2012, 19:06

Wow!!!! Ce e cu splendoarea asta Dia??? Si ce imi place ca ai pus Limoncello! Delicios si deosebit...si de expozitie, felicitari!

diaconta 1

20.11.2012, 19:21

Ruxy multumesc draga mea.
Ceva mai acrisoara,in contrast cu dulciurelele de pana acum,dar buna.
Limoncello l-am primit de la nasa mea si astepta cumincior sa fie folosit.

mihaelar63 1

22.11.2012, 15:45

Ce nebunie , sa prinzi tava si sa fugi cu ea

diaconta 1

22.11.2012, 16:15

Mihaela,dar sa fugi tare iubita )))

Miha 1

22.11.2012, 16:25

Na...acu si eu ca vulpea... prea acra!

diaconta 1

22.11.2012, 16:36

Miha,nu numa' tu )) ....si mama

Panacris 1

24.11.2012, 21:11

Am ratat tarta , dar ma inscriu pe lista ptr urmatoare tura

diaconta 1

24.11.2012, 21:16

Cristina,te inscriu maine la tort

epurasha2bb 1

25.11.2012, 15:00

Bya Ralu 1

24.01.2014, 22:03

super buna

Ina 1

04.03.2018, 09:25

Ce reteta frumoasa mi-a recomandat azi Bucatarasul si pe care n-o vazusem pana acum

diaconta 1

04.03.2018, 12:11

Ina,ma bucur ca ti-a placut
Uite ca mi-am adus si eu aminte de ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri bicolore