Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi

de laura_n in Mancaruri de legume, 25 Iun 2018 | 13087 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

25.06.2018, 20:20

buna buna

Valclaudia 1

25.06.2018, 20:25

Grozava!!

Rocsi 1

25.06.2018, 20:34

Foarte faina, desi nu am mancat niciodata galbiori! O astfel de tocanita am facut si eu astazi, doar ca am folosit hribi!

simona72 1

25.06.2018, 20:34

Nu-mi place!

Gherca Daniela 1

25.06.2018, 20:47

tare buna!

laura_n 1

25.06.2018, 20:48

Rocsu, facem schimb

laura_n 1

25.06.2018, 20:48

Urato! ))

laura_n 1

25.06.2018, 20:55

Multumesc frumos!

Rocsi 1

25.06.2018, 21:07

Facem, facem

Adi 1

25.06.2018, 21:09

Buna!

Rahela Velicu 1

25.06.2018, 21:09

Merisor 1

25.06.2018, 21:21

Yummm, am salivt la greu!

Constelatialeu 1

25.06.2018, 21:52

Sigur erau galbeni, ca parca sunt ase mai negriciosi

RuxyRux 1

25.06.2018, 21:57

Exact asta am preparat si eu astazi Laurica! Minunat, nu ma pot satura de gust!

Andra_Constantinescu 1

25.06.2018, 22:07

Ce-as manca si eu!

mirela0911 1

26.06.2018, 05:15

Hmmm ...

Ksenya 1

26.06.2018, 07:49

as savura o portie cu placere

dantes 1

26.06.2018, 16:13

Buna!

-Licurici- 1

12.07.2018, 13:19

Imi place mult!

Panacris 1

05.10.2020, 20:19

Hmm, de probat si reteta ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei copti cu smantana