Tocanita de hribi cu ceapa si marar

de Merisor in Mancaruri de post, 19 Iul 2018 | 8866 vizualizari

COMENTARII (21)

RODIMUR 1

19.07.2018, 11:35

Ce bunătate...!

Andra_Constantinescu 1

19.07.2018, 11:46

Servesc si eu!

miki_a 1

19.07.2018, 11:47

Mereu mi-a plăcut! E foarte gustoasă!

MotanLaOale 1

19.07.2018, 12:04

buna buna

vasimur 1

19.07.2018, 12:24

Adrian2016 1

19.07.2018, 12:34

pe gustul meu

simona72 1

19.07.2018, 12:55

Particip!

Rahela Velicu 1

19.07.2018, 17:11

Ce-mi place!

Ina 1

19.07.2018, 18:16

si eu partikip ))

laura_n 1

19.07.2018, 18:23

Dementiala! Nu ma mai satur de ciupercile astea

laura_n 1

19.07.2018, 18:33

Apai, daca participa "uratele" astea, nu mai ramane nimic )))))

Constelatialeu 1

19.07.2018, 19:53

Eu mananc, las pe altii sa participe...

Merisor 1

19.07.2018, 20:03

Mulțumesc, dragilor! Și celor care mâncați și celor care participați )

Bucataras Anca 1

19.07.2018, 20:27

M-ai lovit la punctul sensibil, ciupercile Arata nemaipomenit!

Merisor 1

19.07.2018, 20:41

Ancuța, tare buni sunt hribii, chiar delicatese!

Adi 1

19.07.2018, 21:01

Foarte buna!

xana 1

19.07.2018, 23:06

Din asta as manca 3 portii odata!

mirela0911 1

20.07.2018, 08:30

Nu am mancat hribi, asa ca servesc de la tine!

Rocsi 1

20.07.2018, 21:39

Super, super buna!

dantes 1

24.07.2018, 18:36

Foarte buna!

mihaelar63 1

07.08.2018, 19:11

Pe placul meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post cu ciuperci