Tochitura de porc la ceaun

de AnyCostescu in Porc, 25 Sep 2012 | 18314 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.09.2012, 10:50

Aaaa ce mai merge o tochitura!

Denissa 1

25.09.2012, 10:59

Imi ploua pe tastatura!

- Andreea - 1

25.09.2012, 11:09

ce pofta mi-ai facut....

Bya Ralu 1

25.09.2012, 11:19

hmmm ce buna e

kukibella 1

25.09.2012, 15:50

alinutzika 1

25.09.2012, 16:25

mai ai loc la masa?

AnyCostescu 1

25.09.2012, 16:27

sigur ca da

gaby_gabytza 1

25.09.2012, 17:13

Bun bun

olivee 1

25.09.2012, 19:11

super!is moarta dupa tochitura!

MotanLaOale 1

25.09.2012, 22:23

_Alina_ 1

26.09.2012, 09:05

vreau si eu o portie zdravana ca tare bine mai arata

Sim0na 1

26.09.2012, 21:49

Si noi punem ceapa la tochitura de porc.. doar ca pe la jumatatea perioadei de prajire si intreaga. Ii da un gust dulceag
Ce pofta mi-ai facut..

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 22:47

nu refuz niciodata asemenea ospat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca