Tochitura lu' tanti Florica din Alexeni

de nico15 in Porc, 17 Noi 2010 | 18681 vizualizari

COMENTARII (26)

lia maria 1

17.11.2010, 13:49

frumosa povestioara dar si mancarica

Rocsi 1

17.11.2010, 14:49

madi_marin 1

17.11.2010, 14:51

.....fara cuvinte.....

Dana Cristea - pusikmea 1

17.11.2010, 14:53

nadina73 1

17.11.2010, 16:11

felicitarimancarica ta e grozava

MotanLaOale 1

17.11.2010, 16:18

asta da traditie!

andruus_k 1

17.11.2010, 16:31

corina241 1

17.11.2010, 16:36

minunat

Sidy 1

17.11.2010, 17:20

Eu din tochitura asta minunata am mai mancat Asa ca nu-mi ramane decat sa-ti dau furcutele ca am lins farfuria

Mihaela11_jo 1

17.11.2010, 17:25

O mancare delicioasa condimentata cu o poveste deosebita!

Bucataras 1

17.11.2010, 17:32

iar mie, in plin post, nu mi ramine decit emoticonul asta:

diaconta 1

17.11.2010, 17:46

felicitari atat pot sa zic nu pot sa deschid gura,ca salivez prea tarevorba Bucatarasului,doar asta ne ramane privind la mancarea asta delicioasamacar de-ar fi monitorul 3D

divainbucatarie 1

17.11.2010, 18:00

Felicitari!!! si 5

Ina 1

17.11.2010, 18:43

Felicitari, nico15 ! Bine mai gatesc ialomitzencele astea, asa-i ? Preparatul arata foarte bine

mena29 1

17.11.2010, 21:19

felicitari

nico15 1

17.11.2010, 21:27

Va multumesc tuturor pentru aprecieri, asa este Sidy si cred ca si Mihaela11, au mai servit o portie, dar eu va mai ofer o pertie.
Pofta buna si multumesc pentru comentarii.
Nico

Teo 1

17.11.2010, 21:36

vai,,,,,,,ce m-am delectat cu aceasta poveste acoperita de colbul amintirilor !merita povestita si la gura sobei !

epurasha2bb 1

18.11.2010, 10:05

minunat draga Nico! ai un talent de povestitor! si fotografia cea veche are un farmec aparte! reteta e grozava si mi-a facut mare pofta![

marcela1979 1

18.11.2010, 10:06

ce bunatate

burdulea56 1

18.11.2010, 10:22

Ce buntate Nico, am gatit deja dupa reteta ta si a lui Tanti Florica, de aceea afirm ca e o bunatate. Parca am vazut cu achii mei, tot ce ai povestit, ai si aici talent.

epurasha2bb 1

18.11.2010, 10:36

Nico mai exista si acum Butoiul rosu? poate il vizitam odata!

nico15 1

18.11.2010, 16:23

Nu din pacate nu m-ai exista de mult timp, din pacate.
Nico

vanilla 1

19.11.2010, 14:17

foarte frumos povestita!!!

lacry81 1

07.08.2011, 12:29

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc