Tzatziki

de Miha in Sosuri, 23 Aug 2009 | 6132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 castraveti proaspeti
  • 200 g smantana sau iaurt gras
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura marar verde tocat
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tzatziki:

Castravetii ii taiem cubulete sau ii radem pe razatoarea cu ochiuri mari.

Usturoiul pisat il amestecam cu putina sare si ulei,pana obtinem o pasta omogena.

Castravetii ii amestecam cu sare,piper si pasta de usturoi.Adaugam si smantana,iar la sfarsit mararul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Castravetii si smantana trebuie tinute la frigider inainte de folosire,sa fie foarte reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ANCA 1

24.08.2009, 15:12

Miha, la noi se gaseste in hipermarketurile mari menta! acum ca mi-ai zis, sigur ma voi gandi la tine!

anaiordan 1

28.08.2009, 00:55

delicios intotdeauna ..va mai dau si eu un sfat...ce m-au invatat si pe mine niste tanti grecoaice de aici...sa stoarceti castravetele de zeama, va iesi mai consistent sosul..nu va mai fi zemos...asta depinde de fiecare...dar delicios

adry88 1

13.05.2011, 16:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi