Tzatziki

de Dana Cristea - pusikmea in Clasice, 5 Mar 2010 | 7433 vizualizari

COMENTARII (14)

Corinuta 1

05.03.2010, 18:39

Foarte bun! E preferatul meu, doar ca pun smantana in loc de maioneza!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.03.2010, 19:41

nu am avut smnantana k puneam si eu, am pus maioneza asta pt k este f acrisoara

cccris 1

15.03.2010, 00:09

vrei mai acrisoara, pui otet, asa pun eu dupa o reteta din grecia. E buna si varianta ta.

nadina73 1

15.03.2010, 01:05

e super si eu o fac imi place tare mult

Dana Cristea - pusikmea 1

15.03.2010, 07:24

ms ccris, stiu k se pune otet, dar deja am folosit zeama de lamaie, cand o sa mai fac, probabil o sa incerc o alta reteta

Dana Cristea - pusikmea 1

15.03.2010, 07:46

ms nadina, il faci dar dupa post, sau poti folosi iaurt de post pe baza de soia

nadina73 1

17.03.2010, 20:50

multumesc dar aici nu gasesc iaurt de soia,poate in tara dar aici mai greu cu produsele din soia,singulul lucru ce am gasit e laptele de soia,oricum fac dupa paste

Sylvia 1

01.04.2010, 18:41

Taaaare bun, 5 furculite de la mine, tocmai mi-amamintit ca nu ammai mancat asa ceva de multa vreme

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 19:46

FlyingRoo 1

15.04.2010, 08:23

Imi pare rau dar smantana sau maioneza nu au ce cauta in tzatziki... pentru ca atunci nu mai e tzatzki ci sos de castraveti sau ceva in genul acela. Asta ca sa pastram autenticitatea. Otet se pune in general doar in tzatziki-ul folosit la preparea salatelor.

Castravetele se taie in doua, se scobeste cu ajutorul unei lingurite de mijlocul cu seminte, se rade si se scurge bine intr-un prosop de bucatarie curat inainte de a se amesteca cu iaurtul. Acesta de asemenea sa fiecel de tip grecesc, adica iaurt cu cantitate mica de lichid - daca nu se gaseste in comert se poate prepara dintr-un iaurt normal lasat peste noapte la scurs intr-un tifon, sau un filtru de cafea din cel de plastic.

Dana Cristea - pusikmea 1

15.04.2010, 10:16

FlyingRoo, ms frumos pt reteta, eu stiuk asta nue tzatziki autentic, l-am adaptat dupa ce am avut in frigider, o sa-l fac cu siguranta dupa reteta ta

FlyingRoo 1

15.04.2010, 16:52

Pusikmea, sunt si eu "vinovata" de asta, cand aduni de prin frigider ce mai este si te uiti la ele si "trantesti" ceva acolo care sa le cuprinda pe toate

Sa-l faci sigur, nu o sa-ti para rau de munca depusa, ca e mai multa munca intradevar. Ah, si pe deasupra lui se poate presara un praf de boia, dulce sau iute, dupa pofta inimii. Incerca-l peste niste cotlete de miel, o nebunie.




P.S. Bebe e o dulceata!

Rodie 1

07.10.2010, 23:45

M-am bucurat sa citesc acest articol, Tzatziki este foarte bun cu cartofi prajiti si snitel.

adry88 1

13.05.2011, 16:06

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de usturoi