Tzaziky

de meosiris in Sosuri, 1 Aug 2009 | 12917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 castravete mare
  • 1 catel usturoi
  • 200 ml smantana
  • 100 ml iaurt
  • ulei de masline
  • sare dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tzaziky:

-Eu am procedat asa : am dat castravetele pe razatoarea mare si l-am pus in sita,presandu-l din cand in cand cu o lingura ca sa se scurga apa din el.

 -L-am amestecat cu usturoiul pisat si cu celelalte ingrediente si am omogenizat.Normal,din cate stiu eu ar fi trebuit iaurt cu cel putin 10% grasime dar pentru ca am gasit numai cu 3.5%,m-am gandit sa adaug smantana si a iesit super bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tzaziky" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rodie 1

07.10.2010, 23:51

se poate si fara ulei de masline, este foarte scump. se poate folosii ulei de foloarea soarelui in schimb.

elena1988 1

24.02.2011, 09:38

adry88 1

13.05.2011, 16:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos cu lime,mustar si miere