Varza umpluta

de Miha in Pui, 9 Oct 2009 | 12264 vizualizari

COMENTARII (89)

ramo_cata 1

15.10.2009, 23:21

miha felicitarisi la cat mai multe retete si poze frumoase ..

Miha 1

16.10.2009, 00:14

Multumesc frumos Ramo!

sandytza 1

16.10.2009, 13:22

felicitari Miha meriti ca de obicei

Miha 1

16.10.2009, 13:28

Multumesc Sandytza! Se pare ca nu!

crisad 1

17.10.2009, 08:41

miha ma bucur pt tine sa faci muuuulteeee poze de acum

Miha 1

17.10.2009, 12:20

Multumesc Cris!

Michelle 1

08.11.2009, 20:20

Miha 1

09.12.2009, 17:34

Sarmaua mea uriasa participa la un alt concurs..Ii dati un vot?

http://www.e-retete.ro/concurs/2/concurenti/4

iSyc 1

09.12.2009, 18:02

eu am dat. dar daca o sa incep sa primesc newslettere de la e-retete ( am debifat optiunea aia ) o sa iti fac forward la fiecare spam primit

Miha 1

09.12.2009, 18:38

Multumesc!

mihaelar63 1

07.01.2010, 01:04

multumesc de sarmale uriase !!! am pregatit si eu tragand cu coada ochiului la tine aceasta reteta ,bineinteles schimband ceva :umplutura cu carne de porc si ciuperci, pe deasupra cate o felie generoasa de kaizer.toata lumea a fost incantata de ele , mai ales fiu-meu care inainte manca numai sarmale ,, dezbracate ,,

epurasha2bb 1

19.02.2010, 11:56

miha cu sarmaua asta a ta uriasa a fost dragoste la prima vedere! felicitari pt.idee si pentru toate prmeiile pe care ti le-a adus.

Miha 1

19.02.2010, 12:07

Mihaela, si eu tot dezbracate le mananc.

Miha 1

19.02.2010, 12:07

Multumesc Mariana.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou