Vegeta făcută în casă

de Rita Ilies in Vegan / Raw vegan, 7 Ian 2014 | 28186 vizualizari

COMENTARII (26)

diaconta 1

07.01.2014, 11:17

Foarte faina idee,dar tare multa munca

Alexandra Burz 1

07.01.2014, 11:18

super...absolut geniala

Lia_ 1

07.01.2014, 11:22

pai sare de ce i-ai mai pus? ajuta poate si la conservare? mi se pare mult 1 la 10

am salvat in favorite, ca si mustarul Adniei, cred ca mai trece un an pana ma invrednicesc s-o fac

mai are Lia (nu eu) cuburi tip Knor

bravo. util

Micutza Luana 1

07.01.2014, 11:26

super

Rita Ilies 1

07.01.2014, 11:30

Lia, e aproape insesizabilă sarea. Mai ales că cea de mare nu e atât de sărată ca și cea fină iodată. E multă muncă, așa e, dar din punctul meu de vedere merită. Când mă uit pe etichete mă crucesc. Prefer să fac acasă tot ce pot.

Rocsi 1

07.01.2014, 11:33

Minunata..Tot am zis ca fac si eu dar nu am mai reusit. Bravo

Merisor 1

07.01.2014, 11:35

Oooo, ce imi place! Am salvat si eu la favorite, poate fac la toamna

Rita Ilies 1

07.01.2014, 11:35

Mulțam, fetelor!

MotanLaOale 1

07.01.2014, 11:47

Bya Ralu 1

07.01.2014, 11:54

super!

Rita Ilies 1

07.01.2014, 12:10

Constelatialeu 1

07.01.2014, 12:13

simona72 1

07.01.2014, 12:16

Felicitari pt efortul depus!! Cred ca e super, dar eu nu as avea unde sa intind atatea legume sa se ususce...

Rita Ilies 1

07.01.2014, 12:22

Le poți usca pe rând și în cuptorul electric la cea mai mică temperatură sau în cuptorul pe gaz, dar ai nevoie de un termometru.

RoXx 1

07.01.2014, 13:14

super

Bunica 1

07.01.2014, 14:00

Multumesc pentru reteta!

Rita Ilies 1

07.01.2014, 14:06

Cu drag!

- Andreea - 1

07.01.2014, 14:30

Prea multa munca ptr mine ))

roxana_simona 1

07.01.2014, 17:14

madi_marin 1

07.01.2014, 18:54

eu ma gandesc cum sa reusesc sa le usuc fara sa apara alte probleme ( sa nu se strice...), ca restul mi se pare foarte usor o idee excelenta, mai ales ca sunt convnsa ca multa lume foloseste ce se gaseste in comert...

Rita Ilies 1

07.01.2014, 23:00

Madi, dacă nu le usuci în cuptor, atunci ai nevoie de spațiu ca să ai unde să le răsfiri, să fie aerisite. Mai trebuie ”întoarse” măcar o dată pe zi, și cam atât.

laura_n 1

09.01.2014, 09:31

big like! eu am renuntat de multi ani la delicat si alte prostii chimicale. ceea ce ai facut tu...absolut bestial! bvoo!

Rita Ilies 1

09.01.2014, 12:16

Mulțumesc, Lăurica. În mare parte am cam renunțat la ele.
Am pus lista E-urilor pe pagina de Facebook, aș pune-o și aici, într-un articol dar nu știu sigur dacă e voie. Când am primit-o la cursuri, m-am crucit... https://www.facebook.com/notes/culinary-rainbows/lista-e-urilor/691916197485871

monik80 1

18.03.2015, 22:35

jolygina 1

06.04.2015, 01:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vegeta de casa