Vinete cu sos pesto, gratinate

de Oana in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2010 | 6134 vizualizari

COMENTARII (21)

mena29 1

29.07.2010, 09:55

Ce bine-mi pare ca am ajuns prima,o sa pap o vanata intreaga.Felicitari pentru reteta

Oana 1

29.07.2010, 10:22

Multumesc, Mena! nici n-am apucat sa le fac o poza "finala", au disparut rapid din tava, sunt extraordinare!

Bucataras Medi 1

29.07.2010, 10:29

inghgit in sec si plec repede...............

Miha 1

29.07.2010, 10:30

Fata, esti in concediu?

Oana 1

29.07.2010, 10:33

Nu fata, la 11 trebuie sa plec de-acasa si eu stau aici la vorba cu voi V-am pupat, va citesc diseara!

Bucataras Medi 1

29.07.2010, 10:34

gaby_duceag 1

29.07.2010, 10:34

nu ne citesti, ne faci vinete

Bucataras Medi 1

29.07.2010, 10:35

de acord cu Gaby.................

lia maria 1

29.07.2010, 10:46

ma alatur si eu langa Gaby si Mediato59deseara ne faci nvinete

Sylvia 1

29.07.2010, 10:48

Si aici 5 furculite, arata bestial

nadina73 1

29.07.2010, 11:52

super 5 f e la favodar de unde sos pesto?

silvi0ara 1

29.07.2010, 13:01

Minunate.

luminita20_2006 1

29.07.2010, 13:13

ce bine arata

Laly 1

29.07.2010, 14:11

Ce bine arata vinetele astea.

epurasha2bb 1

29.07.2010, 17:42

ah, mor aici incet, cum arata oameni buni! nadina sosuletul pesto se poate prepara in casa sau gasesti borcanele si la magazin!

nadina73 1

29.07.2010, 17:49

mersi mariana dar zi si cum hai ca nu stiu sincer

Ina 1

29.07.2010, 21:46

delicios

Julie 1

29.07.2010, 21:49

Cred si eu ca au disparut imediat din tava!

Oana 1

29.07.2010, 23:56

Ma bucur ca va plac! Nadina, sosul pesto l-am cumparat pt ca nu am gasit busuioc proaspat, altfel il faceam eu, se face f. usor. Mixezi cu blenderul vertical o legatura de busuioc cu cateva linguri ulei de masline, usturoi, sare si parmezan. Se mai pun seminte de pin, dar eu nu am gasit niciodata.....

Oana 1

29.07.2010, 23:56

PS: reteta e de la sefa mea de la serviciu Bestiala!

nadina73 1

30.07.2010, 11:18

ok oana,probabil e si foarte aromat de la busuiocmultumesc mult oana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu salata de vinete