Vinete pentru iarna

de Dea_Dea in Conserve, 23 Aug 2013 | 4222 vizualizari

COMENTARII (13)

Lorra 1

23.08.2013, 08:23

babi5 1

23.08.2013, 08:27

.Anul trecut am copt 100 de kg

Dea_Dea 1

23.08.2013, 08:48

Aolooo Babi !! Atatea ?

ianculubita 1

23.08.2013, 09:11

bune si eu am pus asa

MotanLaOale 1

23.08.2013, 09:11

Bucataras Monica 1

23.08.2013, 09:20

tocate ? noi le punem doar coapte

kukibella 1

23.08.2013, 09:51

Dea_Dea 1

23.08.2013, 10:19

Monica da le-am tocat , numai le dezghet si fac salata

Bunica 1

23.08.2013, 10:30

Mai astept putin si apoi pun

Bucataras Monica 1

23.08.2013, 10:47

multumesc , de retinut

Rocsi 1

23.08.2013, 10:55

Eu le pun tregi nu le toc

alilianaa 1

23.08.2013, 18:25

bune, bune!

Angelina_Elena 1

24.08.2013, 13:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vinete picante la borcan in stil georgian