Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dea_Dea in Conserve, 23 Aug 2013 | 4222 vizualizari
Lorra 1
babi5 1
.Anul trecut am copt 100 de kg
Dea_Dea 1
Aolooo Babi !! Atatea ?
ianculubita 1
bune si eu am pus asa
MotanLaOale 1
Bucataras Monica 1
tocate ? noi le punem doar coapte
kukibella 1
Monica da le-am tocat , numai le dezghet si fac salata
Bunica 1
Mai astept putin si apoi pun
multumesc , de retinut
Rocsi 1
Eu le pun tregi nu le toc
alilianaa 1
bune, bune!
Angelina_Elena 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 22:00
de Bucataras 6
la 11:19
ieri la 14:48
ieri la 10:38
de Stella29 1
pe 16.05 la 23:00
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
madi_marin
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
raluca95 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
AlexJ 1
onuta 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!