Vita marengo

de Sylvia in Vita, 11 Dec 2014 | 10074 vizualizari

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

11.12.2014, 14:14

Direct la favorite

MotanLaOale 1

11.12.2014, 14:15

buna buna

Lau 1

11.12.2014, 14:19

bunnn

Merisor 1

11.12.2014, 14:20

Ce bunatate! La favorite, sa incerc si eu!

Sylvia 1

11.12.2014, 14:23

este ceva nemaipomenit merge si la o masa vestiza este una din retetele mele top 5 sper sa o faceti si sa o iubiti la fel ca si mine

Valclaudia 1

11.12.2014, 14:39

super!

babi5 1

11.12.2014, 14:58

O bunatate de mincare trec si ei la favorite

Bya Ralu 1

11.12.2014, 15:41

Hmmm ce super e.favo

simona72 1

11.12.2014, 16:18

Oare iti dai seama cat de mult imi place?? De obicei folosesc pulpa sau vrabioara de vitel, atunci cand fac ceva din vita....e ok pt felul asta de mancare??

Sylvia 1

11.12.2014, 16:57

Simona Vrabioara este un muschi nobil, este ceea ce in Franta se numeste faux filé , este f buna pentru gratar eu zic ca este pacat sa o folosesti la felul acesta de mancare aici trebuie o carne mai geru de fiert mai cu nervuri si tendoane care ii dau un gust bestial, foloseste bucati de pulpa mai bine. Daca vb de vitel nu vita timpul de fierbere este intre 1-1,5 ore este alta poveste fata de vita .

Sylvia 1

11.12.2014, 16:59

http://blog.deluxe.fr/trucs-astuces-et-elements-de-choix/bovins-choix-pieces-usages.html stiu ca este in Franceza dar ca sa vedeti cum se numesc si folosesc diferiti muschi de vita

simona72 1

11.12.2014, 17:13

Multumesc de sfaturi Sylvia!

Bunica 1

11.12.2014, 17:29

Ce bunătate ne-ai prezentat!

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 18:08

ador retetele tale,delicioasa

Panacris 1

11.12.2014, 19:37

Direct la favorite și de probat zilele astea

Panacris 1

11.12.2014, 19:40

La noi e un pic problemă cu obrazul de vită Uite cair am să merg la măcelărie și o să cer așa ceva Sper să nu arunce cu cuțitul după mine )

Rocsi 1

11.12.2014, 20:56

Arata bestial!

Sylvia 1

11.12.2014, 22:28

Criss poti sa o faci cu orice muschi de vita oricat de batran si banal ar fi asta e farmecul retetei

diaconta 1

12.12.2014, 09:28

De retin ut informatiile
Sunt curioasa ce ar zice macelarii nostri daca as cere "OBRAZ DE VITA" )))
Sylvia,daca nu am fond de vita,pot folosi altceva?

Sylvia 1

12.12.2014, 17:15

Dia poti sa folosesti supa de vita

monik80 1

15.03.2015, 17:30

-Licurici- 1

18.06.2015, 08:08

CAT IMI PLACE!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vita marengo by Sylvia