Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.03.2014
Fasolea am spălat-o şi am fiert-o în trei ape, într-o oală de 4 litri. În ultima apă, am pus şi ceapa uscată, morcovii şi păstârnacul, tocate mărunt şi am lăsat totul să fiarbă la foc mic. Când legumele s-au fiert pe jumătate, am adăugat pasta de...
publicat la 04.04.2014
publicat la 18.03.2014
Voturi:42
Voturi:21
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 2 teluri Kasahome
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Coaster extensibil Cook Concept
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 16:38
de Bucataras 6
la 11:02
de Retete_gustoase 1
ieri la 19:19
pe 27.05 la 18:17
pe 27.05 la 16:52
de Rocsi 9
7 comentarii
de Constelatialeu 9
5 comentarii
4 comentarii
de Ksenya 5
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
DIANA B 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supă de fasole pestriţă
Fasolea am spălat-o şi am fiert-o în trei ape, într-o oală de 4 litri. În ultima apă, am pus şi ceapa uscată, morcovii şi păstârnacul, tocate mărunt şi am lăsat totul să fiarbă la foc mic. Când legumele s-au fiert pe jumătate, am adăugat pasta de...