Ciorbă de curcan cu legume

de sergentlacratita in Curcan, 18 Mar 2014 | 5711 vizualizari

 

Una dintre primele mancaruri pe care am invatat sa le fac :)

 

INGREDIENTE

  • 600-700 g carne de curcan (eu am avut aripi)
  • 2 morcovi potriviţi
  • 1 buc rădăcină pătrunjel
  • 1 ceapă uscată
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 roşii
  • 50 g tăiţei
  • 1 ou
  • sare după gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de curcan cu legume:

Legumele se spală, se curăţă şi se taie mărunt. Carnea se pune la fiert  într-un vas de cca 4 litri, cu apă şi sare. În timpul fierberii se spumează. Se adaugă morcovii, rădăcina de pătrunjel, ceapa uscată şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când rădăcinoasele sunt aproape fierte, se adaugă roşiile şi ceapa verde. Spre sfârşit se pun tăiţeii, se mai lasa 5 minute, se stinge focul şi se adaugă oul bătut. Se serveşte garnisită cu frunze de pătrunjel şi, după preferinţă, cu crutoane, smântână etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan, cu taitei