silvianart

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 04.01.2017

RETETE29
PRIETENI14
Retete / Pizza

Pizza cu blat subtire si crocant

In Pizza la 20 Ian 2017

Am amestecat 2 linguri faina cu drojdia, apa, uleiul si zaharul.  Am inceput sa adaug faina, cam jumatate din cantitate, apoi am adaugat sarea si restul de faina. Am framantat si am lasat aluatul 1 ora in frigider. L-am intins, l-am asezat in tavi si am aplicat toppingul. Am copt fiecare...

Paine cu branza

In Piine la 13 Ian 2017

Se framanta toate ingredientele. Daca aluatul mai cere faina, treptat se adauga cate o lingura, in functie de umiditatea branzei. Se lasa 1 ora la dospit, apoi se coace la cuptor pentru 1 ora, la 170 grade C. Se scoate si se lasa la racit.

Paine de casa

In Piine la 9 Ian 2017

Se framanta totul manual, cu dragoste deplina, sau la masina de paine/robot. Se lasa 45 min la dospit, apoi intra la cuptor,  pentru 1 ora, la 170 grade C.

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 22.01.2017

Prajitura cu visine si grapefruit

publicat la 22.01.2017

Ficatei de pui

publicat la 22.01.2017

Prepelite umplute

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Daca ai constiinta impacata, probabil nu stai foarte bine cu memoria.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]