Pizza cu blat subtire si crocant

de silvianart in Pizza, 20 Ian 2017 | 14798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 drojdie plic 7g
  • 6 linguri ulei, de preferat ulei masline
  • Sosul format din :
  • 2 rosii
  • 1/2 lingurita oregano
  • sare si piper
  • toppingul la alegere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat subtire si crocant:

Am amestecat 2 linguri faina cu drojdia, apa, uleiul si zaharul.  Am inceput sa adaug faina, cam jumatate din cantitate, apoi am adaugat sarea si restul de faina. Am framantat si am lasat aluatul 1 ora in frigider. L-am intins, l-am asezat in tavi si am aplicat toppingul. Am copt fiecare tava 10 min la 250 grade C, ultimile 2 minute cu ventilatorul pornit.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat subtire si crocant" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza fara blat