Aperitiv oua umplute

de Lau in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2019 | 9633 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte tari
  • 6 linguri smantana
  • 2 linguri maioneza
  • 30 g unt
  • 100 g pateu de pui
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute:

Ceapa o dam prin razatoarea mica si o scurgem bine de apa.

Galbenusurile le amestecam cu pateul, cu 2 linguri smantana, condimente dupa gust si ceapa calita putin in untul topit.

Umplem albusurile cu pasta obtinuta.

Intr-o tava/platou, adaugam maioneza amestecata cu smantana si sare daca dorim, adaugam ouale cu umplutura in jos, dam la rece 30 min inainte de servire.

Decoram cu patrunjel si boia dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Adi 1

23.05.2019, 21:16

Foarte bune!

Catalina L 1

26.05.2019, 07:42

bun tare

Sidy 1

26.05.2019, 13:14

Minunate, exact pe gustul meu...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute