Baghete cu bacon

de Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2010 | 10240 vizualizari

 

Un aperitiv foarte usor de preparat, are un gust excelent!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 300 gr bacon feliat
  • 200 gr cascaval ras
  • 1 ou
  • ketchup
  • oregano
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu bacon:

Dezghetam aluatul de foietaj ( atentie sa nu-l confundam cu aluatul de placinta care are mai multe foi si e mult mai subtire) si-l intindem cu grija sa nu se rupa.

Ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul. Jumatatea cealalta am pensulat-o cu apa si am acoperit cu ea partea umpluta.

Taiem apoi aluatul fasii, il rasucim putin, il ungem cu ou si presaram oregano.

Se dau la cuptor, la foc mic pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mamidesara 1

28.02.2010, 19:42

si eu vreau sa fac!
blog-ul are retete foarte faine, felicitari

Bucataria_Portocalie 1

03.03.2010, 09:29

Multumesc frumos de vizita, te mai astept pe la mine!
Sa-mi zici cum ti-au iesit baghetele!

elena1988 1

03.03.2011, 17:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi cu branza si oua fierte