Biscuiti cu fulgi de ovaz si mere

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 20 Oct 2017 | 14822 vizualizari

 

Biscuiti dietetici, dar foarte buni. Noua ne-au placut mult si sunt de incercat.
 
Sunt fara unt si trebuie manevrati cu grija cat sunt calzi pentru ca riscam sa ii rupem.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 1/2 cana fulgi cocos
  • 3 mere
  • scortisoara
  • 2 linguri seminte de canepa
  • zahar/indulcitor daca este cazul
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz si mere:

In vasul robotului punem fulgi de ovaz si fulgi de cocos. Pornim robotul si lasam sa se marunteasca totul ca sa ajunga ca si o faina de malai.

Adaugam semintele de canepa, merele curatate de coaja,seminte si scortisoara si pornim din nou robotul.

O sa obtinem un amestec umed pe care il putem modela cum dorim.

 Gustati din el (este foarte bun) si adaugati zahar sau indulcitor daca considerati ca trebuie.

Pregatim o tava de copt pe care punem hartie cerata si formam biscuitii asezandu-i pe rand in tava. Punem tava in cuptorul incins la 180 grade C, pana se rumenesc usor. Daca nu sunt copti cat trebuie, se vor altera rapid, dar sunt foarte buni la gust.

 

 

 

 

TIPS-URI

1

se pot adauga stafide/curmale etc

2

in compozitie pot fi adaugate banane, la cantitatile date in retata merge o banana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz si mere" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Compot raw de fructe