Bulz rapid

de Krystyan Trendy in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2015 | 7861 vizualizari

 

In weekend ne rasfatam cu bulz ;) O reteta usor de preparat pentru voi .:)

 

INGREDIENTE

  • 2 l apa
  • 50g sare
  • 400g malai
  • 200 g telemea
  • 200 g salam Nobil
  • 5 oua
  • 50 g unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz rapid:

Bulzul se prepara astfel:

Intai preparam o mamaliguta :

Punem apa la fiert intr-un ceaun impreuna cu sarea. Se presara putin malai deasupra. Cand apa incepe sa clocoteasca punem malaiul treptat si amestecam continuu cu un tel ,pentru a nu se forma cocoloase. Dupa ce am amestecat bine ,mai lasam 5-10 minute timp in care mai amestecam din cand in cand. 

    Sa revenim la bulzul nostru .

Cand mamaliga este aproape gata ,adaugam branza pe care o dam prin razatoarea mare inainte ,3 oua, salamul tocat cubulete ,apoi ungem o tava cu unt , aseazam uniform mamaliguta,lasam 20 minute la cuptor .

   Cand bulzul este aproape gata, mai adaugam 2 oua batute ca pentru omleta si intindem uniform deasupra bulzului.

  Introducem tava in cuptor si mai lasam la foc potrivit in 10 minute .

Scoatem tava pe un tocator,lasam putin sa se zvante  si bulzul este gata pentru a fi servit! 

 Pofta buna va doresc si spor la bucatarit ! 

 

TIPS-URI

1

Optional puteti adauga branza de burduf, carnaciori ,kaizer

2

Bulzul poate fi servit rece sau cald !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulz cu ou si smantana