Cannelloni cu carne

de alinaelena88 in Cannelloni, 31 Ian 2013 | 5281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 tuburi cannelloni
  • 400 g carne tocata amestec porc si vita
  • 1 ceapa
  • o rosie potrivita
  • 5-6 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 25 g unt
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare,piper
  • cascaval si parmezan ras
  • Pentru Bechamel:
  • 1 L lapte
  • 50 g unt
  • 3 linguri faina
  • nucsoara macinata
  • sare,piper
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Eu am pregatit mai intai sosul de bechamel. Am topit untul, am adaugat faina si am amestecat repede pana untul a absorbit toata faina.Se toarna laptele, amestecand continuu in sos pentru a evita formarea cocoloaselor. Fierbem sosul pana acesta se ingroasa un pic.La sfarsit luam de pe foc si potrivim gustul cu sare, piper si nucsoara.

Dupa ce am terminat sosul, punem o tigaie de teflon inalta(sau WOK) pe foc si punem uleiul si untul sa se topeasca. Se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Lasam sa se caleasca bine impreuna.Se adauga amestecul de carne si se amesteca bine pana carnea se rumeneste putin. Adaugam si pasta de tomate.

Dupa ce umplutura de carne este gata, se adauga sare, piper, jumatate din parmezanul ras si 4 linguri de sos Bechamel.Se umplu tuburile de cannelloni cu acest amestec si se aseaza intr-o tava, in care am turnat putin sos bechamel inainte de a pune tuburile de cannelloni umplute,iar cand am terminat de asezat turnam si restul de sos peste cannelloni.

Rosia o taiem felii rotunde potrivite si o asezam peste cannelloni. Deasupra presaram cascavalul si parmezanul ras .Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C si lasam ca pastele sa se rumeneasca frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni alla napoletana