Carnati de casa

de Dya Daniela Andrei in Mezel de casa, 24 Dec 2013 | 29738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg pulpa de porc
  • 2 kg fleica
  • 1/2 kg usturoi
  • 20 g cimbru uscat
  • o lingura cu piper macinat
  • 2-3 linguri cu sare de bucatarie
  • 4 linguri cu ardei iute rosu, macinat
  • 10 m de mate pentru umplut
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea se toaca, se adauga condimentele si usturoiul pisat si se omogenizeaza compozitia.  Se lasa la rece, peste noapte, intr-un vas acoperit, pentru a se aromatiza uniform.  Daca este necesar, se pot forma si praji chiftelute, pentru a va hotari la gustul final.

Dupa caz, se mai pot adauga condimentele dorite. Matele curatate bine, se umplu apoi cu pasta/compozitia formata si se modeleaza carnatii, pe care ii vom lasa apoi sa se usuce, la rece.

Sa aveti spor!

TIPS-URI

1

Cantitatea condimentelor se raporteaza la gust!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa