Castraveti cornisor in otet

de susu in Conserve, 10 Dec 2015 | 5756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg castraveti cornisor,
  • 400 ml otet de muraturi,
  • 1 l apa,
  • 5 lg zahar,
  • 1 lg si 1/2 sare mare,
  • piper mozaic,
  • foi de dafin,
  • hrean,
  • cuisoare,
  • marar si cimbru uscat,
  • condimente de la Fuchs care contin: boabe mustar, ienibahar, coriandru, fenicul, marar, tarhon, ienupar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti cornisor in otet:

 Castravetii se spala bine si se inteapa la capete pentru a se mura in interior. Se pune hrean pe fundul borcanelor, putin marar si cimbru cat iei cu buricele degetelor, castraveti, piper, cuisoare o bucata, 1/2 lgt condimente de la fuks la fiecare borcan de 800 si deasupra hrean. Fierbem apa cu sarea, zaharul, foile de dafin si putin marar. Se pune fierbinte peste legume, se capacesc si se tin la cald pana la racire.

Mi-au iesit 3 borcane de 800 dintr-un kg de castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti cornisor in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

diaconta 1

10.12.2015, 16:25

ce buni sunt astia

Rocsi 1

10.12.2015, 18:59

Gicuta 1

11.12.2015, 08:48

Tare buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati