Chiftele de ton cu porumb dulce si oua de prepelita

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2015 | 5711 vizualizari

 

Bune, de efect, satioase, ce sa mai zic, imi plac mult in orice combinatie!

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve ton in ulei de masline
  • 1 conserva porumb dulce
  • 8 oua de prepelita
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri pesmet
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de ton cu porumb dulce si oua de prepelita:

Amestecam intr-un bol boabele de porumb bine scurse de lichid, fileul de ton scurs, dar usor uns si stropit cu zeama de lamaie, ceapa rosie taiata solzisori si ouale de prepelita.

Presaram peste acest amestec cate un praf de piper si unul de boia, apoi omogenizam adaugand treptat si pesmetul.

Formam din aceasta compozitie niste sfere cat o nuca pe care le asezam in forme de briose si le coacem pentru 20-25 de minute la 180 de grade.

Le servim calde sau reci, stropite cu zeama lamaie.

Sunt tare bune si de efect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de ton cu porumb dulce si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata de orez cu ton