Reteta de salata de cartofi cu ton

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2023 | 3319 vizualizari

 

 Pentru Reteta de salata de cartofi cu ton sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, ton, oua, ceapa verde, marar, mustar.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de salata de cartofi cu ton
  • 2 buc conserve de ton maruntit in ulei de masline
  • 5 buc cartofi
  • 4 buc oua
  • 1 buc galbenus ou pentru maioneza
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 legatura marar verde
  • 1 galbenus ou
  • 1 lingurita mustar
  • 50 -100 ml ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de salata de cartofi cu ton:

Iata cum se prepara Reteta de salata de cartofi cu ton

Conserva de ton se pune la scurs in strecuratoare.

Se fierb cartofii in coaja, iar separat se pun si 4 oua la fiert.

Cand sunt fierte, cartofii se curata de coaja, la fel si ouale. Se taie rondele cartofii si ouale, se adauga peste ele ceapa verde si mararul tocat impreuna cu tonul scurs. Se amesteca.

Intre timp se prepara maioneza: peste galbenusul de ou se pune mustarul care apoi se freaca, adaugand cate putin ulei pana la formarea maionezei. Se asezoneaza cu sare si piper si se pune peste ingredientele amestecate. 

 Vezi si reteta de Salata cu cartofi, masline si somon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de salata de cartofi cu ton" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frantuzesc