Rulada de omleta

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 8157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 g philadelphia
  • 50 g rucola
  • 6 felii mortadella
  • 4 lg parmezan ras
  • sare
  • nucsoara 1/2 de lingurita
  • piper
  • 1 lg ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de omleta:

1.Incingem cuptorul la 170°.

2.Batem ouale cu sare si nucsoara,cu ajutorul unui tel.Adaugam parmezan si mai batem putin.

3.Intr-o tava de 36 cm pe 27 cm,punem hartie de copt si punem compozitia obtinuta.Bagam la cuptor pentru 12-15 minute.

4.Cand e gata,o scoatem si o invartim si lasam sa se raceasca.

5.Intr-un bol punem philadelphia cu piper si lingura de ulei de masline si mestecam. Punem deoparte.

6.Cand s-a racit o desfacem usor si o transfram pe o pelicula transparenta.

7.Intindem crema de branza,apoi rucola (spalata si uscata inainte),felile de mortadela si invartim.O lasam le rece o ora inainte de a o servi.

O taiati rondele....si pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

25.06.2013, 22:55

Ce aspect frumos

roxana_simona 1

26.06.2013, 00:30

super

Alina26 1

26.06.2013, 10:23

ms...ms...ms..ms...ms...mult bucatarasi!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta de primavara rulata