Chiftelute cu sos de ciuperci

de ianculubita in Curcan, 20 Feb 2013 | 3687 vizualizari

 

Va recomand o mancare sanatoasa si gustoasa chiar daca la prima vedere nu e!!

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de curcan
  • 1ceapa mica
  • 3-4catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2felii de paine inmuiate in lapte
  • 1ou
  • verdeata,cimbru
  • Sos:1lingura ulei de masline
  • 1cutie de rosii in bulion taiate
  • 1ceapa mica
  • 500g ciuperci
  • 1frunza de dafin
  • putin tarhon
  • putin rozmarin
  • putin piper cu lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos de ciuperci:

Intr-un castron amestecam carnea cu restul ingredientelor,omogenizam bine compozitia,apoi facem mici bilute pe care le punem pe tava cu hartie de copt si le dam la cuptor 30-40min;

in acest timp in vasul cu ulei calim putin ceapa tocata marunt,adaugam ciupercile feliate,rosiile si lasam sa fiarba incet;

adaugam apoi chiftelutele,dafinul,condimentam si dam la cuptor 20-30min pana scade sosul;

Se pot servi ca atare sau pe un pat de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan cu tzatziki