Ciorba cu dovlecei si loboda

de Irina in Supe/Ciorbe, 28 Mar 2013 | 7829 vizualizari

 

Mi-a iesit o ciorba cu gust de primavara... :)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2-3 morcovi
  • 1 legatura loboda
  • marar
  • patrunjel
  • 2 linguri suc de rosii
  • 1 pahar zeama de varza
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu dovlecei si loboda:

Curatati legumele si verdeturile si spalati-le bine. 

Taiati marunt ceapa, dovleceii si verdeata, iar morcovii taiati-i rondele.

Puneti pe foc un vas cu apa, adaugati ceapa, morcovii si putina verdeata si lasati sa fiarba pana se patrund putin morcovii.

Adaugati dovleceii, apoi loboda, sucul de rosii si zeama de varza. Daca nu e suficient de sarata dupa ce ati adaugat zeama de varza, puneti si putina sare. Opriti focul.

Presarati verdeata si serviti. 

 

 

 

TIPS-URI

1

nu am fiert foarte mult legumele, astfel isi pastreaza mai multe vitamine

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu dovlecei si loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gulii cu cartofi -de post