Ciorba de cartofi

de oanapl in Mancaruri de post, 20 Mar 2017 | 6455 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 pastarnac
  • 10 cartofi
  • 4 linguri rosii cuburi decojite in sos de rosii
  • sare dupa gust
  • leustean uscat
  • patrunjel verde
  • bors
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Cureti toate legumele si le speli bine.
Ceapa, morcovul si ardeiul le toci cubulete mici si lei pui la fiert in 3 litri de apa.
Pui telina, pastarnacul si patrunjelul intregi si le scoti la final (sau le tai cuburi si le lasi in ciorba) si adaugi o lingura de sare. Tai cartofii cubulete si ii adaugi peste legume.
Adaugi rosiile din conserva, pui capacul si lasi sa fiarba la foc mic, pana cand cartofii sunt fierti.
Inainte cu 5 minute ca ciorba sa fie gata, adaugi bors dupa gust, iar la sfarsit, pui verdeata tocata marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (13)

oanapl 1

21.03.2017, 08:52

Va multumesc!

dantes 1

22.03.2017, 16:24

Buna!

Valclaudia 1

13.08.2017, 14:07

multumesc pentru inspiratie,Oana!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post)