Ciorba de cartofi cu tarhon

de Mitinita in Ciorbe, 9 Dec 2012 | 4225 vizualizari

 

Una din ciorbele noastre preferate. Mustarul face reteta asta speciala.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3 cartofi
  • 1 litru de supa de pui sau legume
  • 5 linguri de smantana
  • 1 lingura faina
  • 1/2 lingurita mustar
  • tarhon la otet
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu tarhon:

Curatam legumele si le taiem cubulete. Cartofii ii taiem in cuburi.

Calim ceapa,morcovul si radacina de patrunjel,dar nu le lasam sa se innegreasca.

Punem supa si dam la fiert. Cand s-au inmuiat legumele adaugam cartofii.

Mai fierbem 10 minute.

Amestecam faina cu smantana,mustar si putina apa,pana obtinem o pasta si adaugam in supa.

Lasam sa fiarba 5 minute,adaugam tarhon,sare si piper,si acrim cu otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

09.12.2012, 21:39

O ciorba minunata cu miros de Ardeal...si mie imi facea bunica! Arata grozav!

marcela1979 1

10.12.2012, 08:02

arata super ,imi place mult tarhonul

mihaelar63 1

11.12.2012, 00:01

La ciorba de cartofi cu tarhon n-am incercat , dar nu e tarziu inca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din sira de porc