Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca

de adry88 in Ciorbe, 12 Aug 2011 | 27662 vizualizari

 

Ciorba de copanele de pui este o supa traditionala romaneasca, cunoscuta pentru savoarea si bogatia sa in arome si ingrediente naturale. Aceasta ciorba, cu radacini adanci in gastronomia romaneasca, este apreciata pentru gustul sau reconfortant si proprietatile nutritive. Preparata cu copanele de pui, legume proaspete si verdeturi aromate, ciorba de copanele de pui reprezinta un fel de mancare esential in bucataria traditionala, adesea servita la mesele de familie si in ocazii speciale.
Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca este delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca
  • 4 copanele
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • leustean verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • bors acru
  • taitei de casa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca:

Cum se prepara Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca

Se curata ceapa. Se toaca marunt si se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, rosia, ardeiul tocat si se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga pasta de tomate si se amesteca. Se adauga apa, carnea si cand incepe sa fiarba adaugam cartofii curatati si taiati, mararul, leusteanul tocat.

Cand a fiert carnea se adauga taieteii si se lasa sa fiarba 2-3 clocote, se adauga borsul, sare, piper dupa gust, se mai lasa sa fiarba 2 minute dupa care oprim focul si adaugam patrunjelul tocat si ciorba de copanele de pui este gata. Serviti alaturi de o paine de casa si ardei iuti. Recomandam si ciorba de salata verde

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pipote cu orez