Ciorba de galuste

de Lau in Ciorbe, 14 Apr 2011 | 5925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • morcov
  • ardei rosu
  • 1 rosie
  • marar
  • patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • 100 g fidea
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 cana de bors(200 ml)
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 8 linguri gris
  • 2 linguri ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de galuste:

Se curata pulpele si se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se spumeaza de cate ori este nevoie. Se adauga zarzavatul fara patrunjel, tocate marunt, pasta de tomate, cimbru, foaia de dafin. Cand au fiert se scoate carnea si se adauga borsul.

Galustele-separam galbenusul de albus, batem albusul spuma cu un praf de sare, galbenusurile le frecam cu ulei si le adaugam peste albusurile batute, adaugam si grisul in ploaie,omogenizam bine. Cu o lingura uda formam galustele si le plonjam in ciorba, lasam sa fiarba la foc mic 15 min, stingem focul si adaugam patrunjelul si fideaua, potrivim de sare si piper, acoperim oala 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

20.04.2011, 16:23

Este una din ciorbele mele preferate
Sarbatori binecuvantate !!!

elena1988 1

21.04.2011, 10:16

adry88 1

06.05.2011, 11:33

arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
CIORBA DE CARTOFI SI DOVLECEL -la Multicooker